28. huhtikuuta 2011

We Barbie dolls are not supposed to behave the way I do

Aloitan toteamalla, että en aio nyt heti puhua lisää aiheesta, josta kirjoitin eilen. Ystäväni Veera oli koko illan kylässä, syötiin tiramisua ja juteltiin tuntikausia. Se auttoi pahimpaan, ja on ihana huomata, että hädän hetkellä löytyy aina joku, joka haluaa yhtä kiihkeästi keskustella näistä aiheista ja joka vieläpä ymmärtää. I heart Veera.

Mutta joo, muihin aiheisiin. Vaaleanpunaisiin sellaisiin. En tiedä meneekö aiheet itse asiassa entistäkin traagisemmiksi, koska tämän postin aihe on Barbie. Näin joitakin viikkoja/kuukausia sitten Marie Clayton -nimisen valokuvaajan Barbie-aiheisia valokuvia, joissa psyko-Barbie hitaasti kiduttaen tappaa Kenin ja kaikki muutkin ympärillään olevat. Mielestäni Barbie-nukke on aina ollut suhteellisen ahdistava, liian täydellinen ja liian tylsä. Suhteeni Barbieen muuttui hetkeksi nämä kuvat nähtyäni., vaikka olenkin ollut kyllä aina sitä mieltä, että Barbie on psyko. Plastic massacre!

Ai niin, ja Barbie tuli mieleen taas, kun ystäväni Olli postasi Facebookissa David Lynch -kahvimainoksen (sekin löytyy tästä alta).

 
 
 

Tähän yhteyteen sopii täydellisesti laittaa video, joka mun on pitänyt julkaista jo pitkän aikaa sitten. Vuonna 2009 S teki tämän Barbie-aiheisen kokeellisen lyhytelokuvan yliopiston kurssityönä. 



Ja vielä pieni mainoskatko, enjoy the David Lynch Signature Cup Coffee


Photos: Marie Clayton

2 kommenttia: