26. marraskuuta 2010

Good news for the people who love bad news

...tai ainakin odottaa ensimmäisenä niitä.

Mulla on mahtavia uutisia! Tai mahtavia joillekin, ja sitten taas ei niin mahtavia toisille. Mutta henkilökohtaisesti olen näistä uutisista kovin onnellinen! S halutaan nimittäin Suomeen tekemään väitöskirjaa! Eikä vastaus sen hakemukseen ollut vain "hyväksytty" vaan sitä pyydettiin ottamaan maisterintutkinto ulos ja lähettämään tutkimussuunnitelma ASAP, jotta asian kanssa voidaan edetä. Lisäksi luvattiin ei pelkkää apurahaa vaan kuukausipalkkaa ja sähköpostin lopussa oli vielä maininta siitä, että vastausta odotetaan paljon ja pikaisesti.

Näin mahtavia uutisia en olis uskonut saavani! JEEEEEEEEEE!!!!!!!!

Mikään ei tietty oo varmaa, kuten kai tässä elämässä saa todeta kaikkeen. Ei ole vielä tietoa, koska S voisi alkaa työstämään sitä väikkäriä, nyt joulukuussa vai esim. syyskuussa. Tietysti rahakin vaikuttaa - jos luvattu palkka on hyvä, niin on varmasti helpompi lähteä. S:llä on kuitenkin se oma yritys...joka menestyy tällä hetkellä tosi hyvin. Vaikea päätös tulee varmasti olemaan, mutta me ollaan nyt tän uutisen tultua (eilen aamulla) juteltu asiasta ja S on tosi innoissaan. Henk. koht. en ymmärrä, miten joku voi olla innoissaan akateemisen tutkimuksen tekemisestä (nimim. gradua aloiteltu kaksi vuotta), mutta oon tosi tosi onnellinen ja iloinen sen puolesta - ja tietysti omasta puolestani myös.

Varmaan tässä tulee vielä kaikenlaista keskustelua perhesuhteiden sun muiden osalta, koska tän uutisen vastaanotto siellä päässä ei ollut kovin ilahtunut. Mikä on tietysti ymmärrettävää, mutta aika harmillista. Mutta mä luotan, että kaikki menee hyvin, kuten pitääkin!




Tänään meen manikyyriin (huoh), koska brassinaisilla on addiktio kynsihoitoon ja mäkin haluan kivat kynnet. Oon niin desperatehousewife.

1 kommentti: