14. lokakuuta 2010

Positiivinen ruokapostaus!

Tuli huono omatunto aiemmasta meganegatiivisesta postauksesta.

Koska siis, tänäänhän tapahtui myös yksi ihan mahtava juttu! Löysin nimittäin tieni parhaaseen kasvisravintolaan, missä oon koskaan syönyt! Lounasbuffa (R$ 12,90) oli täynnä ihan mielettömiä kasvisruokia, jotka oli oikeasti niin hyvin valmistettuja ja maustettuja, että multa meinas päästä itku jokaisesta suupalasta. Ja siellä oli lisäks ihana salaattipöytä. Namiiii! Parasta on tietysti se, että tää ravintola on suoraan kulman takana meidän kodista!

Tänään käytiin myös jälleen supermercadossa...vitsi että mä rakastan käydä ruokakaupoissa ulkomailla! Se on jotain ihan parasta. Hassua oli, että siellä oli kokonainen hylly pelkille light-tuotteille: oli vaikka mitä keksejä, jälkkäreitä, suklaita, hilloja, ja sit tietty suolaisia herkkuja koko mahdollinen skaala. Brassit on hulluina kondensoituun maitoon, mitä tungetaan lähes jälkkäriin kuin jälkkäriin, joten sitäkin oli tietty sokerittomana (what?). Pitää testata.

Asiat, joita olisin halunnut ostaa, mutta joita ei löydy maringálaisista marketeista:

- fetajuusto!!!
- basilika (ei tuoretta eikä edes kuivattua)
- rucola
- ranskankerma
- punainen currytahna (tai ylipäänsä mikään aasialaiseen kokkailuun käytettävä elintarvike, kookosmaitoa lukuun ottamatta)
- tahini
- pakastepinaatti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti