24. syyskuuta 2010

SLEEK. SEXY. POWERFUL.

Moi! Heräsin krapulassa, yhyy. Eilen oli tosi kiva ilta, ehkä tää olotila on siis siihen nähden edes melko siedettävä. Italialainen ystäväni tarjosi eilen ihanan illallisen, uunipastaa munakoison, tomaatin ja mozzarellan kera ja jälkkäriksi vadelmatorttua. Nami! Paikalla oli seitsemän ystävystä, viisi pulloa viiniä, yksi limoncelloa ja yksi vodkaa. Niistä syntyi jo ihan hyvät iltamat! Jos mulla olisi nyt piuha, jolla yhdistää kamera läppäriin, niin laittaisin tähän kuvankin eiliseltä. Vaan eipä ole. Ehkä myöhemmin.

Mutta siis nyt siihen itse asiaan, josta olin kirjoittamassa. Kokeilin eilen uutta urheilulajia, piloxingia! Piloxing on hämmentävän kuuloinen yhdistelmä pilatesta ja boxingia, jonka on kehittänyt joku ruotsalainen vosu ja joka on nykyisin Hollywoodin uus kuuma juttu. Jooga ja pilates on vaan so 2008. Tykkään pilateksesta, mutta en oo siinä kovinkaan edistynyt vielä. Boxingissa en oo käynyt koskaan. Joten päätin mennä kokeilemaan. Alkuhämmennys oli asteikolla 1-10 ehkä 8, koska tunti koostui paitsi seisten tehdyistä pilatesliikkeistä ja kuntonyrkkeilystä, myös tanssista. Eikä mistä tahansa tanssista, vaan tarkoituksena oli tehdä sensuelleja muuveja, joissa mm. imitoitiin riisuutumista. Ööh... En oo varsinaisesti koskaan pitänyt itseäni kovinkaan sulavaliikkeisenä, joten mua lähinnä huvitti omat muuvit. Onneks mulla on hyvä rytmitaju ja monet oli paljon enemmän pihalla kuin minä. Siis en ollut pihalla, näytin vaan vähän tyhmältä hivellessäni itseäni.

Vasten ennakko-odotuksia piloxingissa tuli kuuma ja hiki! Mikä oli mahtavaa. Itse asiassa kun tunti alkoi olla lopuillaan, mua ihan harmitti, että se loppuu. Varasin siis paikan myös ensi torstain piloxingiin. Suosittelen kokeilemaan, vaikka tiedän, kuulostaa vähintäänkin oudolta lajilta. Tällä hetkellä piloxingia tarjoaa ilmeisesti suomalaisista kuntokeskuksista ainoastaan SATS, mutta ymmärsin, että se olis vuodenvaihteessa tulossa myös muille saleille.

Ja nyt seuraa spoileri: kaikki piloxing-tunnit päättyy lajin mottoon tai tunnushuutoon. Siinä vaiheessa olin onneks itsekin menettänyt jo kaikki itsesensuurin rippeet, joten ei tuntunut enää missään huutaa tunnin päätteeksi (ei sentäs yksin, vaan tietty muiden innokkaiden kanssa) juurikin itseäni ja omaa olotilaa kuvaavan huudon SLEEK, SEXY, POWERFUL!

LOL.

Ja tähänhän luonnollisestikin yhdistyi myös liikesarja, voitte vaan kuvitella millainen. Meinasin linkittää tähän loppuun vielä piloxing-saitin, mutta se olikin ihan järkky. Meidän tunnilla ei ollut ketään hulmuavissa peroksidikiharoissa ja silikonitisseissä.

1 kommentti: