23. maaliskuuta 2011

Rest in peace, Liz Taylor


Uutinen Hollywoodin kultakauden ikonin Elizabeth Taylorin kuolemasta saavutti minut tänään puoli neljältä yhden Facebookin statuspäivityksen ansiosta. Parahdin tiedon samassa avokonttorissa istuville työkavereilleni, joiden vastaus oli "old news, tossahan se on pyörinyt jo pitkään CNN:llä".

No! Mulle Liz Taylorin kuolema ei sinänsä sisällä suurempaa henkilökohtaista merkitystä, vaikka rakastankin vanhoja Hollywoodin studiokauden elokuvia ja niiden elokuvien tähtiä. Jotenkin näiden legendojen ja ikonien poismeno tuntuu aina oudolta, koska eikö ne oo tavallaan kuolemattomia?! Samanlainen tunne oli yhden lempinäyttelijäni, Dennis Hopperin, sekä tietty Wacko Jackon kuoleman jälkeen. Tähän mennessä surullisin olen ollut George Harrisonin poismenosta vuonna 2001. Henkilökohtaisesti koskettavia tähtikuolemiakin tulee vielä. Ainakin Paul McCartneyn ja David Bowien...mutta en halua edes ajatella asiaa!

Lepää rauhassa Cleopatra, pääset hengailemaan taas Michaelin kanssa - kuten kaverini osuvasti totesi.

Lisää Elizabeth Taylorin elämästä ja urasta voi muuten lukea esim. New York Timesin sivuilta. Obs (Hyvä Olli)! Tämän nekrologin kirjoittaja on kuollut vuonna 2003. Jonkin aikaa on siis Lizinkin kuolemaa jo odoteltu.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti