25. maaliskuuta 2011

It's Friday I'm in love

Kenellä muulla tapahtuu aina täydellinen sekoaminen, kun jotain saa halvalla? No mulla tapahtuu. Aina. Vaikka olisin päättänyt, että nyt en kyllä osta mitään, meen vaan vähän katselemaan. Menin tänään taas vähän katselemaan, mitä kaikkea Sokoksen 3+1 päivillä olisi tarjouksessa...ja lähdin sieltä 85 euroa kevyemmän kukkaron kanssa. Onneksi tuli kuitenkin ostettua juttuja, joita oikeasti tarvitsin, mutta toisaalta myös juttuja, joita en olis juuri nyt ostanut, tai olisin ostanut ne halvemmalla, jos en olisi joutunut ostossekoamisen valtaan. Ostin siis Osiksen hiuslakan, Estee Lauderin kasvoveden, Cliniquen silmänympärysvoiteen, L'orealin ripsarin ja vartalovoiteen, Palmolive-suihkusaippuan ja deodorantin, Lumenen käsivoiteen, hiuksille ja kynsille tarkoitetun Piimax-ravintolisäpurkin, hammaslankaa sekä kynsilakat Max Factorylta ja Rimmeliltä. 


Sen jälkeen kävin vielä S-Marketissa ostamassa alennuksessa olleita kiivejä, leipäjuustoa ja suklaa-rommipalloja, mozzarellaa, broilerinfileitä, rahkaa, turkkilaista jogurttia, maitoa ja mustikoita. Noin niinku tiedoksi, jos jotain kiinnostaa!

Alun perin piti mennä töistä suoraan spinningiin ja sieltä suoraan kotiin, koska mun piti viettää tänään iltaa ex-työkaverin (joka on myös hyvä ystävä) kanssa. Mutta koska hän olikin edelleen kipeä, mulla tuli koti-ilta. Oon viettänyt viime aikoina niin paljon koti-iltoja, että mua itse asiassa harmittaa, etten päässyt tänään ulos. Nyt lupaan muutenkin aktivoitua vanhassa lempiharrastuksessani eli kaljan juomisessa, muuten musta tulee pian raivoraitis. Mutta tänään aion katsoa kaljanjuonnin sijaan vihdoin Luis Buñuelin elokuvan Porvariston hillitty charmi, joka on ollut elokuvalistallani jo vuosia. Ja sitten nukkua. Ja huomenna siivota, käydä vanhempien luona kuulemassa kuulumiset Hong Kongista ja illalla tavata ystävää Godardin Pierrot Le Fou -leffan merkeissä.

Juttelin äsken S:n kanssa. Tänään on suuri juhla, kun S:n perhe juhlii 50 ihmisen voimin isoäidin 80-vuotissyntymäpäivää. Juhlista on jo ehditty riidellä suvun naisten kesken, ja nimikoidut syntymäpäiväpaidatkin on teetetty. S:llä oli järjetön stressi. Kivaa, että mä voin viettää koti-iltaa elokuvan ja suklaapalleroiden kanssa, ilman stressaavia sukuvelvoitteita, jotka siellä on ihan eri kaliiberia kuin täällä. Tänään tuli myös vastaus S:n jatko-opintoihin liittyen: jos laitoksen johtaja saa rahoituksen omaan tutkimushankkeeseensa, se haluaisi palkata S:n tutkimusassarikseen, ja se työ alkaisi jo 1.6. Damn! Sillä mä olen jo paitsi henkisesti valmistautunut lähtemään toukokuussa Brasiliaan, ilmoittanut myös töissä, että lopetan. Tilanteiden muuttuminen kannattaisi varmaan ottaa jännityksen kannalta, ja sitähän se on!

Laitan tähän vielä perjantai-illan iloksi videon, jonka löysin tänään. Ja josta pidin paljon! Elämä ja matkustelu ja kaikki ♥ Have a fabulous Friday!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti