17. maaliskuuta 2011

Rainy nights on Hausmann Boulevard, Parisian music drifting from the bars

Tänä iltana sain taas järkyttävän kipinän päästä opettelemaan argentiinalaista tangoa! Surffailin blogeissa, Bloggerissa kun on se "seuraava blogi" -linkki sivun vasemmassa ylälaidassa, ja eksyin argentiinalaista tangoa tanssivan pariskunnan blogiin. I want I want!

Oon halunnut lähteä tanssimaan tangoa jo vuosikaudet. Sopivan rohkeaa paria ei ole vielä tähänkään mennessä löytynyt, argentiinalainen tango kun käsittääkseni vaatii mieheltä suht paljon: hyvää rytmitajua, vahvuutta pidellä naista ja tietysti tosi vahvaa tunnetta juurikin tätä tanssia kohtaan, koska suuri osa tangosta on intohimon, mustasukkaisuuden jne. kuumien tunteiden ilmentämistä miehen ja naisen välillä. Eikä se tietysti helppoa ole naisellekaan, mutta uskoisin olevani kehityskelpoinen.

Muistaakseni vuonna 2006 onnistuin melkein, kun nuorena kilpatanssia harrastanut ystäväni Tapsa pitkällisen (kuukausia, vuosia) suostuttelun, itkun ja anelun jälkeen melkein suostui! Mutta lopulta se sit vaan totesikin, että "tulin siihen tulokseen, että voisin lähteä jos olisin TOSI rakastunut". Ei ollut minuun, eli se siitä melkein onnistumisesta.

Elän vielä toivossa, että pääsisin joskus vielä harjoittelemaan. Tarjouksia otetaan vastaan. Tässä vähän fiiliksiä., yksi mun ehdottomista suosikkitangoista ikinä (josta muuten Grace Joneskin on tehnyt oman samannimisen versionsa). Suosittelen muuten hankkimaan Astor Piazzollan live-DVD:n jos tango kiinnostaa. Mulla on myös Gotan Projectin vastaava, ja vaikkei se ihan perinteistä tangoa olekaan, niin se on silti vaan niin älyttömän hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti