7. maaliskuuta 2011

"Nobody can be uncheered with a balloon." - Winnie the Pooh

Mä rakastan ilmapalloja! En siis sellaisia Tiimarista ostettavia, joita saa puhaltaa posket ruvella ja keuhkot vinkuen, vaan isoja, kunnollisia ja värikkäitä ilmapalloja. Oon pitkään toivonut, että joskus saisin itsestäni valokuvan ilmapallojen kanssa, jotain samantyylistä kuin tässä Flickr-galleriassa. Tilaisuutta edes nähdä noin hienoja palloja ei ole kyllä koskaan vielä tullut vastaan, mutta toivon että joskus vielä pääsen artsysti poseeraamaan sellaisten kanssa! Yksi lempilelokuvistani, ainakin animaatioista, on tietystikin Up.

Disney Pixar's Up

Olen tänään kipeänä kotona (ahdistaa, koska olis paljon töitä tehtävänä). Lauantai-illan pahoinvointi leffateatterissa ei siis todennäköisesti ollutkaan irtokarkkien ja Black Swanin käsivarakuvauksen aiheuttamaa, vaan jotain ihan muuta. Joka tapauksessa, sairaana on tietysti paljon aikaa surffailla ja googlettaa kaikkea turhaa. Ja sitten löytyi tämä:

National Geographic

Kuva on National Geographicin uudesta sarjasta How Hard Can It Be? ja kuvassa on siis tosielämän UP-talo. Olen pähkinöinä! Talo nousi ilmaan 3000 heliumpallon voimin ja lensi lopulta 10 000 jalan korkeudessa kokonaisen tunnin. Kyseessä ei tietenkään ole ihan oikea talo kuten elokuvassa, mutta kuitenkin!
Kipeä päivä on pelastettu.

2 kommenttia: