9. maaliskuuta 2011

I'm Audrey Horne and I get what I want

Twin Peaks on ollut lempi tv-sarjani siitä asti, kun katsoin sen ensimmäistä kertaa (huom. kunnolla! vuonna 1991 sohvan takaa salaa kurkistelua ei lasketa) joskus 90-luvun lopulla. Sarja jaksaa kiehtoa, jännittää, huvittaa ja pelottaa mua edelleen, ja viimeksi kahlasin kaikki jaksot läpi viime joulukuussa ollessani Brasiliassa. Enkä muista kuinka monetta kertaa!

Hahmoista eniten rakastan tietysti Audrey Hornea. Muistan, että nuorempana Audrey tuntui niin aikuiselta ja jännittävältä. Ja Audreyn elämä oli niin vaarallista. Ah. Nythän hahmoon suhtautuu tietty täysin eri tavalla, ja viimeks kun katsoin sarjan läpi, innostuin uudestaan Audreyn tyylistä (viimeksi näin oli silloin joskus 90-luvulla), jonka muistettavimpia elementtejä on varmaankin kynähameet, punainen huulipuna ja mustavalkoiset kävelykengät. I WANT THAT ONE!

Audreyn tyyli on ihana. Se ei paljasta juuri mitään ja tihkuu silti seksiä. Kaikki hahmon pukeutumisessa, koulutyttömäisestä asusta pikkumustaan ja silkkipuseroon suorastaan valuu hunajaa. Se on vaan jotenkin niin tuhma! Tanssikohtaus Double R Dinerissä on yksi mieleenpainuvimmista koko sarjassa. Jukeboksi, vekkihame, muotoja nuoleva neule ja ne kengät (itse asiassa kaikki Audreyn kengät)... Juuri nyt mun must have -listalla on vekkihame, ei ruudullinen, mutta kuitenkin.

I heart Audrey.







EDIT: Eikä sovi tietenkään unohtaa Audreyn legendaarista kirsikkatemppua!



PS. Mikä ihme tätä mun bloggeria vaivaa, kun en enää saa ladattua kuvia kuin vanhalla editorilla, ja kaikki asetukset on ihan sekaisin? HELP!

3 kommenttia:

  1. Nojoo, kirsikka on omaa luokkaansa. Pitääkin lisätä kuva siitä, jos löytyy.

    VastaaPoista
  2. Meinaan, että ei neidin seksuaalisuus nyt ihan kauhean peiteltyä kuitenkaan ollut.

    Satunnaisena Twin Peaks -linkkinä mainittakoon, että katsoin eilen The Hustlerin, jossa Piper Laurie vetää aika hyvän roolin.

    VastaaPoista