13. maaliskuuta 2011

Forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair

On ollut jotenkin superrankka viikonloppu. Johtuu varmaan pitkälti siitä, etten ole hetkeen treenannut ulkoilua! Kuten taisin sanoakin, olen mummoutunut kotiin, eikä se voi ikinä olla hyvä juttu.

Tänä viikonloppuna olin siis ulkona molempina iltoina! Spectacular, I would say. Perjantaina lähdin töistä Sinin kanssa Porvoonkadun kotietkojen kautta firman bileisiin, huh. En tiedä, voiko firman bileistä koskaan pitää...tai siis voi kai, jos vaan on tarpeeksi mahtava firma! Onneksi oli paljon kivoja tyyppejä, paljon drinkkilippuja ja itse asetettu kotiintuloaika (keskiyö). Mukavinta oli kuitenkin olla pitkästä aikaa Sinin kanssa, ehdittiin meidän intensiivisten 1,5 tunnin privaattietkojen aikana keskustella henkeviä kummankin elämästä, mikä oli ihanaa ja parasta. Drinkkiliput teki tehtävänsä ja eilinen oli silkkaa kamppailua, että pääsin johonkin järjelliseen kuosiin ystävän 30-vuotisjuhlia varten. Hyvä että pääsin, sillä myös nämä juhlat olivat superhauskat! Synttärisankari on lähdössä New Yorkiin ensi viikolla, joten lahjaksi kerätty päivä paikallisessa luksus-spassa näytti olleen myös tosi mieluisa! 

Tänään mun olo on ollut kaiken hauskanpidon jälkeen väsynyt ja vähän haikea. Mietin, että menisin elokuviin katsomaan ehkä Biutifulin tai Orioniin Aamiainen Tiffanylla, mutta toisaalta en tiedä jaksanko. Pitäis valmistella työasioita huomiseksi ja opiskella portugalia joten ehkä pysyn kotona ja katson jonkun elokuvan täällä. Tänään mietin myös, miksei mullakin vois olla pitkä ja paksu tukka, sellaisesta oon haaveillut aina. Kerran mulla oli hiustenpidennys, jonka kanssa sain hetken tuntea, miten kivaa olis, kun vois aina vaan näyttää hyvältä laittamatta hiuksia. Nyt niiden kanssa saa taistella hulluna, että ne näyttäis edes vähän siedettävältä. Googlailin ihania lettikuvia, laitan niitä tähänkin. Ja sitten jotenkin eksyin Lily Colen kuviin, joka on niin kaunis. Mutta miks Lily Cole on tehnyt jotain "sweet sixteen" -poseerauksia Playboylle???? En tajua. Nyt sen ihanuudesta lähti pieni osa pois.

Rauhallista sunnuntaita!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti