3. tammikuuta 2011

Uusi tai tavallaan vanha työ, kauniita unia kiitos

Aloitin tänään väliaikaisen työn entisessä työpaikassani. Tarkoituksena olis siis säästää näiden kuukausien aikana niin paljon rahaa, että voin sillä rahoittaa paluun Brasiliaan kesäksi ja joulukuussa matkan Nykiin. Heippa shoppailu, heippa ulkona syöminen ja juominen, heippa elokuvissa käyminen. Moi askeesi ja erakoituminen (taas tää!).

Niin, siis piti sanoa, että olipa kiva tulla tänään aamulla toimistolle, kun vastaanotto oli niin mukava. Kuherruskuukausi on todennäköisesti ohi jo huomenna, siks pitääkin hehkuttaa nyt kun vielä voi. Kivaa ei ollut se, että en nukkunut viime yönä silmäystäkään. Mulla on varmaan vieläkin se jetlagi, koska en oo lomaillessani juurikaan edes yrittänyt siirtää sisäistä kelloani pois Brasilian ajasta. Toisin sanoen oon mennyt nukkumaan myöhään yöllä ja herännyt joskus puolenpäivän aikaan. Oon siis henkisesti edelleen Brasiliassa ja se tuntuu nyt unettomuutena, yyh.

Mut nyt lähden piloxingiin ja mun mahaan sattuu, koska aloitin tänään uuden elämän = itseni näännyttämisen terveellisemmillä ruokailutottumuksilla. Moikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti