16. marraskuuta 2010

Benny the Bunny

Me saatiin tänään uusi perheenjäsen, pupu!
Kerrankin mulla on siis jotain kerrottavaa.


Käytiin ruokkimassa S:n veljen koiraa ja mietittiin, millainen koira itse valittais, jos tulisi sellainen tilanne. Täällä koiranpentuja myydään lemmikkikaupoissa, joten käytiin myös tilaisuuden tullen paijailemassa niitä. Yhdessä kaupassa oli pieni persialaiskissa, joka näytti niin krapulaiselta, että me nauretaan sille näylle edelleen. Se oltais haluttu, harmi että oon allerginen kissoille. Tänään ihan sattumalta bongasin, että yhdessä eläinkaupassa myytiin tipuja. Siis lapsikanoja! Oli pakko mennä katsomaan kuka ostaa lemmikiksi kanan? Ilmeisesti joku, koska heti kun olin päässyt päivittelemään asiaa, viereen tuli mies joka osti kymmenen tipua. Mä olisin vaan halunnut pitää tipua kädessä.

Siellä oli tietysti myös maailman söpöimpiä kissanpentuja ja koiravauvoja. Hämmentävien vaiheiden jälkeen tajusin poistuvani kaupasta häkin kanssa. Häkissä oli pupu. Pupu oli vilkas ja utelias ja nuuski mun käsiä koko automatkan. Pupu ristittiin spontaanisti Benny the Bunnyksi , vaikka se ei juurikaan näytä Bennyltä, ainoastaan siitä syystä että satuttiin kuuntelemaan Abbaa automatkalla. Nyt jos se onkin tyttö, siitä tulee sit varmaan Agneta. Tai ehkä Björn.

Meillä oli hyvä alku Bennyn kanssa! Tosi hyvä. Päästettiin se vapaaksi meidän kirjastoon ja annettiin sen rauhassa tutustua uuteen ympäristöön ja meihin. Se pomppi innoissaan ympäri huonetta ja kävi välillä nuuhkimassa meitä ja me paijattiin sen untuvaista turkkia. Kunnes sitten S säikäytti sen! KUKA SÄIKÄYTTÄÄ PIENEN UNTUVAISEN PALLERON? Vain täys sadisti voi tehdä niin. Siitä asti Benny the Bunny onkin sitten luimistellut sohvan alla ja sätkinyt kauhuissaan karkuun heti jos jompi kumpi meistä astuu huoneeseen ja yllättää sen jostain muualta kuin sohvan alle liiskaantuneena. Eli "kuinka saat lemmikin luottamaan itseesi?" -vinkkejä otetaan vastaan.


Bottomlinena on kuitenkin, että Benny on maailman söpöin pupu. Kuten kuvista ehkä näkyy, sillä on vähän sileää pidempi turkki ja viikset ja karvaiset tassut, joilla se sutii pitkin lautalattiaa. Hassu. Otan lisää kuvia heti, kun saadaan se pois tuolta sohvan alta...

Ai niin. Jotain muutakin oli.

Ryhdyin työnhakuun ensi vuotta varten, eli jos kuulette avoimista viestinnän alan työpaikoista, saa vinkata ja siitä olisin myös suuresti kiitollinen!

EDIT: MÄ en siis ostanut tätä ihanaa karvapalleroa, vaan S. Se jatkaa elämäänsä onnellisena eläinhullun perheen jäsenenä senkin jälkeen, kun lähden takaisin Suomeen.

6 kommenttia:

  1. voi puput on parhaita! meillä oli kaksi kappaletta kun olin lapsi. kokemuksesta voin kertoa että ne on sairaan säikkyjä. ei auta muu kuin kärsivällisesti odottaa, että se uskaltaa tulla luo. auttaa esim. jos voi makoilla tai muuten hengailla sen kans "samalla tasolla" (ellei siel oo jotain torakoita lattialla tmv.) lattian rajassa silleen PIITKÄÄN, et se tulee lopulta uteliaaks ja tulee nuuskimaan. Sit vaan silittelee ja juttelee ja toistaa sitä monta kertaa niin pikkuhiljaa se alkaa luottamaan ja tunnistaakin ennenpitkää sitten hyvät tyypit. mut s. on kyl varmaan pitkään mustalla listalla.

    VastaaPoista
  2. meidän toinen pupu muuten pinkas paniikissa kerran saunan lauteiden alle, eikä sitä saanut millään sieltä pois. voi puput!

    VastaaPoista
  3. mitä tälle pupulle käy, kun tulee aika palata kotiin / normaalielämään?
    benny "kesäkissa" the Bunny ?

    VastaaPoista
  4. Ja niitä pikkukanoja syötetään ainakin käärmeille. Love.

    VastaaPoista
  5. Se jatkaa elämäänsä Brasiliassa, luonnollisesti.

    VastaaPoista
  6. mäkin meinasin sanoa että tiput on varmaan kärmeksen ruokaa :/

    Pupu näyttää vähän kärttyiseltä! Mitäs säikytitte mokomat!

    :) föpöpupu.

    -Tuuva

    VastaaPoista