27. maaliskuuta 2011

Brunssi @ Pacifico

Eilinen ilta oli niin kiva: ystäväni Veera tuli käymään ja tarkoituksena oli katsoa vihdoin Godardin Hullu-Pierrot, kuten taisin aiemmin mainitakin. Avattiin pullo valkoviiniä ja juteltiin lopulta neljä tuntia parisuhteista ja elokuvista. Kaikkien kanssa perustavanlaatuinen elämän ja rakkaussuhteiden analysointi ei onnistu, mutta Veeran kanssa se keskustelu on aina yhtä hienoa ja hedelmällistä. Yksin jäätyäni juttelin vielä pari tuntia S:n kanssa, virtuaalijuopoteltiin yhdessä ja aamulla kun heräsin, mulla oli krapula! Siis kolmesta viinilasillisesta, huh.

Lähdin helpottamaan oloa Johannan kanssa Pacificon brunssille. Hesarilla sijaitsevan "hippibaarin" hämyisessä ja rennossa reggaetunnelmassa nautittiin ehkä pikemminkin aamiais- kuin brunssiruokaa - tarjolla oli ruispaahto- ja ruisleipää, croissantteja, levitteitä (huom. myös Nutellaa ja maapähkinävoita!), vihanneksia, juustoa, kinkkua, paistettuja tomaatteja (ei vihreitä), kidneypapuja, munakokkelia, nakkeja ja lihapullia, erilaisia kastikkeita ja dippejä, raejuustoa, jogurttia, mysliä, hedelmiä ja marjoja, sekä mehuja ja reilun kaupan kahvia ja teetä. Munakokkeli oli paistettu aika kuivaksi ja croissantit olivat ihan kuin niitä marketticroissantteja, missä taikina poksautetaan ulos purkista. Nälkä lähti tällä perusaamiaisella ja hintaansa (9,95 €) nähden se oli ehdottomasti hyvä. Suosittelen pöytävarauksen tekemistä, sillä ainakin klo 12-14 paikka oli tupaten täynnä ja me saatiin pöytä vain, koska meillä oli hyvä tuuri ja täydellinen ajoitus.




Huomasin muuten taas kerran, että tarvitsen oikeasti uuden, hyvän kameran. Käyn henkistä kamppailua siitä, kumpaa tarvitsen enemmän, oikeasti laadukasta kameraa vai Marc Jacobsin Hillier Bagia. Vaaka on ollut aika vahvasti Hillieriin kallellaan, mutta näitä kuvia katsellessa odotan kyllä kovasti Stockan hullujen päivien esitteen kolahtamista postiluukusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti