29. tammikuuta 2011

One of those quiet obedient girls who doesn't say anything until she screams. Oh, the world's full of them. Sleepy girls, I call them. Sleepy girls.


Terveisiä Tampereelta!

Kirjoitan kiireessä, maailman pienimmällä läppärillä, maailman kylmimmässä ihanassa pikkukodissa joka kuuluu ystävälleni Annikalle. Tulin viettämään viikonloppua Pispalanharjulle Annikan luokse, ja talvella näissä ihanaakin ihanammissa taloissa on näköjään myös ihanan kylmä! Onneks on kakluuniuuni ja villasukat. Annikaa oli ehkä eniten ikävä Brasiliassa ollessa. Vaikka me ei nähdä niin usein, niin se on kuitenkin mun tärkein ystävä kaikista. Oli mahtavaa nähdä ja nyt meillä on ruhtinaalliset kolme päivää yhdessä.

Eilisillan muutama punaviinilasillinen painaa silmissä ja tuntuu päässä sen verran, että tekis mieli vaan nukkua. Mulla on tavallaan just tollainen olo, kuin kuvassa...joka on muuten UK Voguesta. Ihan mieletön. Mutta niin, nukkumisen sijaan lähden kohta kävelylle noihin superkauniisiin maisemiin ja otan kuvia, jos mun kamerassa on vielä eloa jäljellä. Hoppas!

Palaan kuvineni (mahdollisesti) sunnuntaina!
Hauskaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

    VastaaPoista