17. syyskuuta 2010

Girls who eat their feelings. Girls who don't eat anything. Desperate wannabes.

Syksy on siis näemmä totta. Ulkona sataa ja on tosi ankeaa... En sitten mennytkään aamulla kirjastolle, vaan sen sijaan pesin pyykkiä, join kahvia, surffailin läpi ihania blogeja ja juttelin kämppikseni Hannan (♥) kanssa semisyvällisiä.

Syysvaatteet on muuten kevätvaatteiden ohella ihanimpia! Saa laittaa paljon vaatteita, ei tarvitse paljastella pintaansa...mutta toisaalta ei vielä tarvii pakkautua kymmeneen vaatekerrokseen, jossa sitten hikoillaan kaupoissa ja julkisissa kulkuvälineissä - ja silti palellaan ulkona. Tilasin asos.comista toissa päivänä vaatteita, tosin en mitään kovin erikoista, mikä nyt harmittaa! Lisäksi oon ihaillut Ebayssa yhtiä kiiltäviä riding bootseja, mutten oo vielä ihan varma onko ne sittenkin liian överit. Se kohde sulkeutuu tänään, joten mulla tulee kiire päättää.

Syksyn kunniaksi löysin ihania kuvia! Ei sinänsä syksyisiä, mutta ihanat värit. Ja muuten, näissä kiteytyy etäisesti myös mun rakkaus ruuan kosketteluun (erityisesti jälkiruokien ja leivonnaisten). I know I'm a freak!


Images: French Frosting

Ai niin. Hanna näki viime yönä outoa unta. Siinä unessa S oli kuollut ja me juteltiin Hannan kanssa siitä. Kerroin Hannalle, että odotan saavani jonkinlaisen yhteyden siihen vielä. Hanna kysyi, uskonko oikeasti että sellainen on mahdollista, ja vastasin, että mun täytyy vielä käsitellä sitä asiaa... Todella hämmentävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti