13. elokuuta 2010

Flowing.... (voi v* miten näppärä otsikko)

Tänään alkaa taas Flow-festarit, jotka on jollain tasolla mun kesän kohokohta. Tietty kesään on mahtunut ihan mahtavia juttuja tähänkin mennessä, mutta mä oon kuitenkin fiilistellyt Flowta jo monta kuukautta, vakuutellut epäröiville ihmisille, että kaikkien pitäis ehdottomasti ostaa lippu sinne jne. Ja nyt se sitten olis!

Mulla on taustalla monen päivän unettomat yöt. Ei hyvä pohja kolmen päivän heavy setille. Lisäks lauantaina aamupäivällä on mummun hautajaiset... Ei hyvä tämän illan juhlimista ajatellen, tai toisinpäin ehkä sittenkin. Heräsin tänään aamulla ennen kellonsoittoa KUUDELTA ja aloin heti panikoida, mitä pukisin illalla. Inhoan vaatekriisejä, ahdistun niistä. Puolentoista tunnin kriiseilyn lopputuloksena vedin päälle vanhan ja tylsän trikoomekon ja lähdin töihin tukka sekaisin ja ilman meikkiä. Otin kyllä meikkipussin mukaan, että ehkä mä sitten töiden jälkeen...

Päänvaivaa aiheuttaa sekin, että tänä viikoloppuna hyviä bändejä on niin käsittämätön määrä, etten tajua, miten muka ehdin käydä kuuntelemassa kaikkia mitä haluaisin. Ja sen lisäks siellä on varmaan paikalla kaikki ihmiset, jotka tunnen/tiedän Helsingistä ja vähän muiltakin paikkakunnilta. Miten sen kaiken lavojen välillä juoksentelun ohessa ehtii samalla myös sosialisoida ihmisten kanssa? Huoh.

Yhteenvetona tästä kaikesta totean, että todennäköisesti vietän (tänäkin vuonna) kolme päivää tutulla ja turvallisella anniskelualueella, saatan kuulla paria bändiä ja vaatekriisikin unohtuu kun viides tuoppi (ensimmäiset neljä nautitaan juurikin tästä syystä mahd. nopeasti) on kädessä.

Hauskaa Flowta kaikille!

PS tässä vielä teemaan sopiva kuva, bongasin Siskolta. Ja koska tekstit ei näy, alla vielä linkki alkuperäiseen kuvaan.



http://guestofaguest.com/wp-content/uploads/2009/12/hipster1.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti